Tulosta
HINNAT:
Hinnat sisältävät elintarvikkeiden arvonlisäveroa 14 % ja muut tuotteet 24 %. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.
 
MAKSUTAVAT:
 MINIMITILAUSARVO 30 Euroa.
 
TOIMITUSTAVAT JA -KULUT SUOMEEN:
 
TOIMITUSTAVAT JA -KULUT VIROON:
Nouto Viron SmartPOST pakettiautomaatista 15€/paketti (mak. 35kg/paketti):  Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi SmartPOST pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.
Lähetyksen mukana tulee lähetyslista/lasku. Tarkista että tilaamasi tuotteet vastaavat lähetyslistan tuotteita, kun olet vastaanottanut lähetyksen
.
Tarkistamme jokaisen tuotteen ennen pakkaamista, jolloin tuotteet lähtevät meiltä ehjinä ja kunnossa. Jos kuitenkin jotain on vialla vastaanotettusi lähetyksen, ole ystävällinen ja ilmoita siitä heti meille.
 
 
TOIMITUSTAVAT JA -KULUT EUROOPAN UNIONIN MAIHIN:
Kotiovelle:
 
  • Tanska, Viro, Saksa, Ruotsi (2-4 työpäivää):
5 kg 27 €
10 kg 33 €
15 kg 40 €
20 kg 46 €
30 kg 59 €
 
  • Itävalta, Belgia, Alankomaat, Puola, Tsekki, Bulgaria, Luxemburg, Espanja, Portugali, Slovakia, Slovenia, Unkari, Kroatia (4-8 työpäivää): 

5 kg 33 €
10 kg 39 €
15 kg 46 €
20 kg 52 €
30 kg 65 €
 
Emme vastaa tullin tai viranomaisten toimenpiteiden lähetyksille aiheuttamista viivästymisistä.
 
 
TOIMITUSAIKA
Arvioitu kotimaan toimitusaika tuotteillemme on 1-2 työpäivää tilauksen maksun saapumisesta (paketti lähtee meiltä yleensä jo samana arkipäivänä maksun saavuttua). Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä meille. indonesianmarket.fi pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
 
PALAUTUS -JA VAIHTO-OIKEUS
Tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Vaihto-oikeus ei koske alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus puhelimitse 050 911 78 54 tai sähköpostitse osoitteeseen sale(at)indonesianmarket.fi ennen tuotteen palauttamista.
Palautuksen mukana oleva lähetyslista ja tilinumero nopeuttavat rahojen palautusta.
Palautusosoite:
JK Alho Ay
PL 18
21251 Turku
 
REKISTERÖITYMINEN
indonesianmarket.fi verkkokaupan asiakasrekisteri sisältää alla mainitut tiedot rekisteröityneistä asiakkaista:
 
TILAUSEHDOT
Asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö. verkkokaupastamme voit tehdä tilauksen valitsemalla valikoimistamme haluamasi tuotteet ostoskoriin ja lähettämällä tilauksen Internet-selaimella sähköisesti. Halutessasi voit tilata myös sähköpostitse, puhelimella, faksilla, kirjeellä tai käymään myymäläämme. Tilauksen jälkeen lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen sähköpostilla.
 
MUUT EHDOT
indonesianmarket.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.
 
Apa itu cookie?